FAQ

💬За колко време се изпълнява доставка от Fashion House?

Поръчки направени до 16 часа в работен ден, ще са при Вас на следващият работен ден, с изключение на извънредни ситуации в които доставката може да отнеме от 2 до 3 работни дни.

💬Кои са методите за доставка, които предлага Fashion House?

Доставката на всички стоки, поръчани чрез електронния ни магазин се изпълнява от куриерските фирма Еконт Експрес.

💬Как да използвам промоционален код във Fashion House?

Ако разполагате с промоционален код от нашия електронен магазин, може да го ползвате в Стъпка 2 при преглед на поръчката!

💬Как да открия продуктите, които търся във Fashion House?

  • Търсене по категории – продуктите са въведени в категории и под категории, структурирани по лесен начин и възможност за филтриране и сортиране.
  • Търсене по ключови думи в търсачката

💬Задължителна ли е регистрация във Fashion House?

Не, регистрацията в нашия електронен магазин не е задължителна. Може да пазарувате, като Гост или да използвате полето за Бърза поръчка.

💬Как идват опаковани поръчките от Fashion House?

Всички пратки се изпращат опаковани в красива хартия, като са подходящи за подарък, към всяка пратка има послание, както и комплимент ( вкусна бисквитка ). Ако поръчката Ви е за подарък, можете в " бележки " да отбележите това и да запишете името на човека за когото е подаръка.

💬Каква е политиката за връщане на Fashion House?

Политиката ни за връщане, може да видите Тук

💬Получих поръчката си от Fashion House, но е сгрешена, какво да правя?

Ако имате някакви проблеми с поръчката Ви, не забравяйте да се свържете с нас възможно най-скоро на тел. 089 7532733, за да можем бързо да коригираме проблема