Пазарувай със смисъл: всяка покупка те прави дарител на Капачки за бъдеще

Пазарувай със смисъл: всяка покупка те прави дарител на Капачки за бъдеще

Имаме удоволствието и честта да споделим с вас, че от 01.05. ще стартира новата ни дарителска кампания, а този път именно за фондацията на Lazar Radkov Капчки за бъдеще! Благотворителните фондации са сърцето на доброто в обществото.
С вашата подкрепа, ще можем да помогнем на деца със специални нужди да получат необходимата грижа. Вашето дарение може да промени техния живот и да даде шанс за по-добро бъдеще. Благодарим ви за подкрепата!

Ние се надяваме, че още онлайн магазини ще се присъединят към благотворителните каузи, защото доброто е заразно! Всяка онлайн покупка може да има значимо въздействие върху хората в нужда и обществото като цяло. Като се ангажират с благотворителни инициативи, магазините не само увеличават своето влияние в обществото, но и подпомагат нарастването на доброто около тях. Събуждането на съпричастност към благотворителните каузи превръща пазаруването в по-смислено и ценно дейност. Нека продължим да вдъхновяваме другите да се включат и да се превърнем в катализатори на положителна промяна в света!
Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.